Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس فتای پایتخت گفت: کلاهبرداران ادعا می‌کنند، لینک‌های کمکی برای ثبت نام خودرو را در اختیار دارند، غافل از اینکه این سایت‌ها صفحات فیشینگ بوده است.

 

سرهنگ داود معظمی گودرزی با توجه به انتشار اخباری در خصوص تصمیم جدید وزارت صمت درباره فعالیت سامانه یکپارچه فروش خودرو و تصمیم به حذف قرعه‌کشی برای فروش برخی از محصولات شرکت‌های خودروسازی گفت: اخیرا در مواردی مشاهده شده که افراد سودجو و فرصت‌طلب فضای مجازی که از هربهانه‌ای برای سواستفاده و کلاهبرداری از مردم اقدام می‌کنند، تحرکاتی را در این زمینه انجام داده‌اند که گزارش‌های آن به پلیس فتا واصل و به سرعت نیز با آن برخورد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما لازم است شهروندان نیز نسبت به این اقدامات هوشیار باشند.

وی با بیان اینکه مجرمان سایبری در این روش ادعا‌های مختلفی را مطرح می‌کنند که تمام آن‌ها کذب است، از جمله این موارد می‌توان به ادعا‌های نظیر ثبت‌نام کاربران با تضمین برنده شدن در قرعه‌کشی، ثبت‌نام و دریافت فوری خودرو، ثبت‌نام در سایت بدون قطعی و اختلال و ... اشاره کرد. در تمام این روش‌ها هدف این افراد کلاهبرداری و سودجویی است. از این رو لازم است اگر شهروندان با چنین تبلیغات یا پیام‌هایی مواجه شدند که به آنان چنین وعده‌هایی داده شده بود، به آن توجهی نکنند، چرا که در نهایت این مواردمنجر به تخلیه موجودی حساب بانکی یا سواستفاده از اطلاعات آنان خواهد شد.

رئیس پلیس فتای پایتخت به تشریخ برخی از شیوه‌های کلاهبرداری این افراد اشاره کرد و افزود: ممکن است افراد سودجو با حضور در کافی‌نت‌ها و یافتن افراد سالمند و نا‌آشنا به خرید‌های آنلاین اقدام به سواستفاده از اطلاعات هویتی و کارت بانکی آنان کنند. در این خصوص لازم است که شهروندان از اعتماد به افراد غریبه پرهیز کنند.

معظمی گودرزی افزود: همچنین در مواردی مشاهده شده که کلاهبرداران ادعا می‌کنند، لینک‌های کمکی برای ثبت نام خودرو را در اختیار دارند، غافل از اینکه این سایت‌ها صفحات فیشینگ بوده و اطلاعات هویتی و کارت بانکی شهروندان را به سرقت می‌برد و در حقیقت افرادی که به این سایت‌ها مراجعه کنند، هیچ قراردادی با شرکت‌های خودروسازی ندارند. از این رو به شهروندان هشدار می‌دهم که اولا از بازکردن لینک‌های اینچنینی پرهیز کنند وثانیا حتما آدرس سامانه‌های خرید و فروش را با آنچه که در رسانه‌های رسمی اعلام شده تطبیق دهند.

وی با اشاره به شیوه دیگر مجرمان سایبری گفت: در این شیوه افراد اقدام به تبلیغ در فضای مجازی و خصوصا پیام‌رسان‌هایی مانند تلگرام و واتس‌آپ کرده و زمانی که افراد با آنان تماس می‌گیرند مبلغی را تحت عنوان دستمزد دریافت می‌کنند، اما پس از مدتی دیگر به تماس کاربران پاسخی نمی‌دهند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از شهروندان خواست که هرگونه اخبار مربوط به خرید و فروش و ثبت نام برای خرید خودرو را در رسانه‌های معتبر کشور و همچنین سایت رسمی شرکت‌های خودروسازی و وزارت صمت جستجو کنند و از اعتماد به افراد غریبه و لینک‌های ناشناس پرهیز کنند همچنین سایت پلیس فتا فراجا به آدرس الکترونیکی www.cyberpolice.ir آماده دریافت گزارش‌های مردمی بوده و همچنین کاربران گرامی می‌توانند آخرین اخبار حوادث و رویداد‌های سایبری را از این سایت دریافت کنند وشماره تماس مرکز فوریت سایبری ۰۹۶۳۸۰ به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان در سراسر کشور می‌باشد

منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: وزارت صمت ، پلیس فتا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت صمت پلیس فتا وزارت صمت پلیس فتا ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۸۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هونگچی E-QM5 در لیست فروش سامانه قرار گرفت

هونگچی E-QM5 با توان پیمایش 431 کیلومتر بیشترین بازدهی را در میان رقبای خود دارد. فضای مسافر و راننده و سرنشینان این خودرو بی‌نظیر بوده و بر اساس اطلاعات موجود، هونگچی E-QM5 پرفروش‌ترین خودرو برقی در میان محصولات وارداتی به ایران در کشور سازنده خود بوده است.

در این نوبت هونگچی E-QM5 با قیمت یک میلیارد و 805 میلیون و 460 هزار تومان به فروش می‌رسد؛ البته بر اساس تبصره این طرح فروش « این قیمت، قیمت قطعی در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل: بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و ... به قیمت‌های فوق اضافه می‌شود که واردکنندگان با رعایت آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو می‌توانند نسبت به دریافت آن اقدام نموده و در موعد مقرر نسبت به تحویل خودرو اقدام کنند.»

دیگر خبرها

  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • هونگچی E-QM۵ در لیست فروش سامانه قرار گرفت+ قیمت
  • هونگچی E-QM5 در لیست فروش سامانه قرار گرفت
  • خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!
  • سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی + سایت فروش، قیمت و زمان ثبت نام اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ۷ میلیارد کلاهبرداری تحت عنوان غصب عناوین انتظامی و قضایی
  • جزئیات دور جدید فروش خودرو‌های وارداتی
  • دستگیری ۷نفر از اراذل و اوباش در منطقه رواسان تبریز
  • بازداشت ۷ نفر اراذل و اوباش در منطقه رواسان تبریز
  • دستگیری ۷ نفر اراذل و اوباش در منطقه رواسان تبریز